کد خبر 306306
۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۷

روایت همسر شهیده پروین مرادی از یک شب تلخ و پنج ماه انتظار

روایت همسر شهیده پروین مرادی از یک شب تلخ و پنج ماه انتظار

تقی نبئی، بازنشسته آموزش و پرورش و همسر شهیده پروین مرادی خاکریزی، از شهدای شهر جدید مهستان، با روایت لحظات تلخ حادثه‌ای که به شهادت همسرش و جمعی از ساکنان ساختمان انجامید، از ۵ ماه پیگیری برای ساماندهی وضعیت خانواده‌های آسیب‌دیده سخن گفت.

تقی نبئی، بازنشسته آموزش و پرورش و همسر شهیده پروین مرادی خاکریزی، از شهدای شهر جدید مهستان، در گفت‌وگو با خبرنگار حیات با روایت حادثه‌ای که به شهادت همسرش و تعدادی از ساکنان ساختمان محل سکونت آنها منجر شد، از شرایط خانواده‌های آسیب‌دیده و مشکلاتی که پس از این حادثه با آن مواجه شده‌اند، گفت.

وی با اشاره به شب حادثه اظهار کرد: آن شب ساختمان محل سکونت ما مورد اصابت قرار گرفت و تعدادی از ساکنان ساختمان جان خود را از دست دادند. من نیز در ساختمان حضور داشتم و پس از وقوع حادثه، خودم را از محل خارج کردم و نیروهای امدادی برای نجات و انتقال افراد وارد عمل شدند.

نبئی ادامه داد: بعد از اینکه خودم را پیدا کردم، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود که ببینم همسرم کجاست. متأسفانه بر اثر تخریب ساختمان، او در زیر آوار گرفتار شده بود و در نهایت به شهادت رسید.

وی با اشاره به ابعاد این حادثه گفت: خانواده‌های زیادی در آن شب داغدار شدند و تعدادی از همسایگان و ساکنان ساختمان را از دست دادیم. حادثه بسیار سنگین بود و هنوز هم آثار آن برای خانواده‌ها باقی مانده است.



۵۲ سال زندگی مشترک با شهیده پروین مرادی

همسر شهیده مرادی خاکریزی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی همسرش اظهار کرد: همسرم ۵۲ سال با من زندگی کرد. انسانی نجیب، مؤمن، قانع و متدین بود و علاقه زیادی به فعالیت‌های مذهبی و هیئت داشت.

وی افزود: همسرم از خانواده‌ای متدین بود و برادرانش نیز سابقه فعالیت در سپاه داشتند. من از زندگی مشترکمان راضی بودم و امیدوارم خداوند نیز از او راضی باشد و روحش را مورد رحمت خود قرار دهد.

نبئی با اشاره به جایگاه همسرش در خانواده گفت: فرزند ارشدمان نیز درباره مادرش تعبیر زیبایی دارد و معتقد است که برای وصف شخصیت او کلمات کافی نیست. برای من هم واقعاً توصیف ۵۲ سال زندگی مشترک با چنین انسانی آسان نیست.

هنوز بخشی از زندگی مردم زیر آوار است

وی در ادامه به وضعیت ساختمان تخریب‌شده و اموال ساکنان اشاره کرد و گفت: پنج ماه است که پیگیر وضعیت ساختمان و اموالمان هستیم. بخشی از وسایل، مدارک و اموال مردم همچنان زیر آوار مانده است و روند تخریب و آواربرداری نیز زمان برده است.

همسر شهیده مرادی افزود: اتاق من در بخشی از ساختمان وضعیت بهتری داشت و می‌توانستیم بخشی از وسایل را از آن خارج کنیم، اما برای انتقال آنها نیاز به امکانات و تجهیزات داشتیم. بارها درخواست کردیم جرثقیل در اختیارمان قرار بگیرد تا بتوانیم وسایل خود را خارج کنیم، اما این موضوع با تأخیر انجام شد.

وی ادامه داد: در این مدت حتی برای مدتی لباس مناسب برای پوشیدن نداشتم. انتظار ما این بود که در چنین شرایطی، دستگاه‌های مسئول سریع‌تر در کنار خانواده‌های آسیب‌دیده قرار بگیرند.

درخواست برای تسریع در بازسازی و تعیین تکلیف اموال

نبئی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده از دستگاه‌های مختلف گفت: در این مدت موضوع را از دستگاه‌های مختلف از جمله بنیاد شهید، بنیاد مسکن و مجموعه‌های مرتبط با بازسازی و مدیریت شهری پیگیری کرده‌ایم.

وی افزود: ساکنان و مالکان ساختمان نیز درخصوص بازسازی به توافق رسیده‌اند و خواسته ما این است که خانه‌های تخریب‌شده با همان متراژ، کیفیت و امکانات متعارف گذشته بازسازی و تحویل خانواده‌ها شود.

همسر شهیده مرادی با بیان اینکه خانواده‌های آسیب‌دیده انتظار ویژه‌ای ندارند، تصریح کرد: ما نمی‌گوییم امکانات غیرمتعارف در اختیارمان قرار دهند؛ حرف ما این است که خانه‌ای که از دست داده‌ایم، به شکلی شایسته و قابل سکونت دوباره در اختیارمان قرار گیرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر بخش قابل توجهی از زندگی ما تحت تأثیر این حادثه قرار گرفته و تعیین تکلیف سریع‌تر وضعیت مسکن، اموال و مدارک مردم می‌تواند بخش مهمی از مشکلات خانواده‌ها را برطرف کند.

«ما هم درک می‌کنیم که شرایط کشور سخت است»

نبئی با تأکید بر اینکه انتقاد او به معنای نادیده گرفتن شرایط کشور نیست، گفت: من خودم سال‌ها کارمند دولت بوده‌ام و شرایط کشور و محدودیت‌های دستگاه‌های دولتی را درک می‌کنم. مردم نیز امروز با مشکلات اقتصادی مواجه هستند و همه ما شرایط سختی را تجربه می‌کنیم.

وی افزود: اما خانواده‌هایی که عزیزشان را از دست داده‌اند، در کنار غم فقدان، با مشکلات دیگری نیز مواجه هستند و انتظار دارند حداقل در رسیدگی به مسائل ضروری، سرعت بیشتری وجود داشته باشد.

همسر شهیده مرادی ادامه داد: مردم در این حادثه با یکدیگر همدرد بودند و هستند. من از مردم توقع زیادی ندارم؛ چون خود مردم نیز شرایط سختی دارند و بسیاری از آنها در این روزها کنار یکدیگر ایستاده‌اند.

«عزیزمان را از دست داده‌ایم؛ انتظار امتیاز ویژه نداریم»

نبئی در پایان گفت: خواسته ما امتیاز ویژه نیست. ما فقط می‌خواهیم وضعیت خانواده‌های آسیب‌دیده مشخص شود، اموال و مدارک مردم تعیین تکلیف شود و کسانی که خانه و زندگی‌شان را از دست داده‌اند، بتوانند دوباره سرپناه مناسبی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ما هم شرایط کشور را می‌فهمیم و خودمان را جدا از مردم نمی‌دانیم. همه مردم ایران در این شرایط با هم همدرد هستند. اما انتظار داریم مسئولان نیز صدای خانواده‌هایی را که علاوه بر از دست دادن عزیزانشان، خانه و زندگی‌شان را نیز از دست داده‌اند، بشنوند و برای حل مشکلات آنها اقدام کنند.

همسر شهیده پروین مرادی خاکریزی در پایان با اشاره به داغ از دست دادن همسرش گفت: ۵۲ سال زندگی مشترک با او داشتم و امروز جای خالی‌اش برای خانواده ما همیشه باقی خواهد ماند. امیدوارم مسئولان با رسیدگی به مشکلات خانواده‌های آسیب‌دیده، بخشی از دغدغه‌های آنان را در این روزهای سخت کاهش دهند.

انتهای پیام/ خرد

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha